مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ندادن سند خودرو

سلام
من پنج سال قبل یک خودروخریدم وقولنامه دربنگاه کردیم
نصف مبلغ به صورت اقساط ماند
چندقسط روپرداخت کردم که متوجه شدم ماشین لیزینگ است وبدهی دارد.
اقساط روندادم وبه فروشنده گفتم سندبزندپول رویکجاتسویه میکنم
که همان روزها خودرو یکهو چندبرابرشده ومن که کلا بیست میلیون ماشین روخریدم قیمتش شد صدمیلیون.
بغدازآن فروشنده که دیدماشین گرون شده گفت بایدبه قیمت روزالباقی روپرداخت کنی ونیومدسندبزنه.
توقیف پلاک دادوالان ماشین توپارکینگه وقولنامه هم کم رنگ شده.
من فقط قولنامه ناخواناوکارت ماشین دستمه
الان چطورحقم روبگیرم.
حتی گفتم ماشین روبفروشیم به روز ومبلغش رونصف کنیم بازم فروشنده راضی نشد.درضمن خودرو بعدازخرید ومدت یکسال کلا بخاطراین مشکل پارکینگ رفت واستفاده نشد.
من مشهدم اگرکسی کمکم کنه حاضرم جبران کنم.بدجورضربه خوردم

پاسخ ها :

انتقال ندادن سند خودرو خودرو