مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و تصمیم برای اشتغال بکار مادر

باسلام. بنده یه دختر 4 ساله دارم. عقد موقت 5 ساله با آقایی داشتم که قرار بود بعداز تولد بچه تبدیل به دائم بشه که ایشان از انجام اینکار امتناع کردندو سال 99 مدت5 سال به اتمام رسید. سوال بنده اینه که آیا من میتونم اقدام به اشتغال بکار نمایم حضانت فرزندم را هم داشته باشم. مثلا او را به مهد کودک ببرم. پدرش تهدید می‌کند که در صورت مشغول بکار شدن دخترمو ازم میگیره. در حال حاضر ایشون هزینه های زندگی منو و دخترمو میده ولی من میخوام خودم شغل داشته باشم. قبلا سابقه کاری هم دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. بخدا چند روزه که منتظر پاسخ هستم. الان دیدم پاسخ داده نشده.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام. کودک در حضانت شماست تا سن 7 سالگی مگر پدر با ادله محکمه پسند از جمله اعتیاد و ‌.‌.. شما را سلب حضانت نماید. نمی تواند مانع اشتغال و حضانت شما شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید ولی بهتر است وضعیت فعلی را پایدار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاغل باشید ممکن است شوهرتون دادخواست سلب حضانت بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در عقد موقت ، فرزندی متولد بشود زوج مکلف است که عقد موقت را ثبت نماید و در صورت امتناع زوج ، زوجه میتواند دادخواست اقامه نماید

بله شما میتوانید مشغول به کار شوید و در مورد حضانت فرزند ، دادگاه با توجه به مصلحت فرزند تصمیم خواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتغال شما دریک محیط ابرومند موجب سلب حضانت شما نمی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع باید مشاوره هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منعی در جهت اشتغال ندارید
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است