مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

با سلام و احترام
ما زمینی داریم که متاسفانه یک شخص کلاهبردار بدون اجازه ما آن را فروخته بود این زمین طی چندین مرحله دادگاه نهایت به ما برگشت و رای به سود ما داده شد
الان دوباره این شخص کلاهبردار این زمین رو میخواد به کسی دیگه بفروشه ما چه اقدام پیشگیرانه ای میتونیم بکنیم ؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت کلاهبرداری سابقش رابه جریان بیندازیدوبابت اقدامات فعلی عملش شروع به کلاهبرداری است وجرمه و قابل پیگیری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروخت می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا مجددا مرتکب جرم نشده نمیتوانید مجددا شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر میتونید دور آن زمین بنر بزنید که زمین متعلق به شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
فعلا که اتفاقی نیفتاده است کاری نمی‌توان کرد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و