مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظيم سند

بنده سال گذشته ٤٠٠ ميليون پول به يك نفر دادم و قرار شد ماهيانه سود به بنده بدهد و براي تضمين پول اون فرد ماشين مادرش را بهم وكالت تعويض پلاك داد البته بدون اينكه قولنامه بنويسيم، الان چند ماه است كه سود پول من را نميدهد و مادر هم حاضر نيست ماشين را بهم تحويل بدهد و چك اصل پول مال ماه مرداد ١٤٠٢ هست و وكالت تعويض پلاك هم تا برج مرداد١٤٠٢ اعتبار دارد، الان ميشه من را راهنمايي كنيد مي تونم شكايت كنم و به چه عنواني ممنون ميشم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر قراردادی بابت سودماهانه نوشتی باطل نامشروع وقرض ربوی است.توافق کنید