مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه به نام شخصی و سند به نام شخص دیگر

عرض سلام و احترام . در سال 99 واحد نوسازی را به صورت قولنمنه ای خریدیم و در ان ساکن شدیم که به دلیل اماده نبودن پایان کار، سند اماده نبود و به صورت قولنامه ای خریدیم و صدمیلیون باقی ماند که قرار شد در تاریخ معینی بعد از چندماه، سند زده شود و تسویه کامل انجام گیرد.
پس از اماده شدن سند، مالک دچار بدهی سنگینی میشود و چک بی محل میکشد و طلبکار از وی شکایت میکند و در نتیجه طی ابلاغیه هایی ک برای مالک فرستاده میشود و وی ترتیب اثر نمیدهد و مراجعه نمیکند، قانون، سند ملکی که ما قبلا خریدیم را به نام طلبکار میزند و ببعد از گذشت چند ماه متوجه شدیم و کسی که سند دارد به ما میگوید که باید تخلیه کنید و شکایت کرده است. حالا ما باید چه کار کنیم؟ حق با کیست؟ صاحب اول ملک به دلیل بدهی سنگین در زندان است

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تادیرنشده دادخواست دستور موقت توقف عملیات اجرایی و اعتراض ثالث اجرایی به پرونده....دردفترخدمات ثبت کنید