مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام بنده حدود نه ماه پیش با ماشین چپ کردم و مقصر حادثه شناخته شدم و مهره ی گردنم شکسته آیا دیه بهم تعلق میگیره و اینکه بعد شیش ماه پرونده ی پزشک قانونی رو بستم به خیال اینکه مهره ی گردنم خوب شده ولی هنوز مهره گردنم خوب نشده و نیاز به عمل جراحی داره آیا میتونم دوباره پرونده ام رو باز کنم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر بیمه حوادث داشتید میتوانید از آن استفاده کنید و مجددا نامه برای پزشکی قانونی دریافت کنید