مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نفقه و مهریه از زوج که همه اموال خود را به دیگری واگذار نموده

با سلام زوجه هستم. همسرم (زوج)شش ماهه منزل را ترک کرده و درخانه مادربزرگش زندگی میکند و هیچ نفقه ای به بنده نداده یک پسر 18 ساله دارم.برای مهریه اقدام کردم که متوجه شدم 9 ماه قبل واحد آپارتمانی که با پدرم سه دانگش را شریک بوده در مازندران را که در حال حاضر کسی در آن سکونت ندارد وخالی می باشد را به نام فرد دیگری در تهران انتقال رسمی داده در حال حاضر ماشین راهم قبل از درخواست مهریه بنده انتقال به غیر داده است در حال حاضر بنده چه اقدامی می توانم انجام بدم؟
خانه ای را که در حال حاضر همسرم(زوج) آنرا ترک کرده بنده با مادرم شریکم و ایشان شش ماه است که سهم اجاره مادرم را هم پرداخت نکرده و به بنده هم اصلا در این سالها اجاره نمیداده آیا این امکان وجود دارد که من نیز شکایت کنم بابت اجاره سالهایی که ایشان به بنده اجاره نمیداده و در خانه من(زوجه) زندگی میکرده؟
آیا من میتونم بابت ملکی که ایشان بدون اطلاع من به نام دیگری زده را برگردانم بابت مهریه ام؟ایشان کارمند هستند و فعلا اموالی از خودشان باقی نگذاشته و فقط حقوق کارمندیشون هست که یک چهارم آن خیلی کم میشه ممکنه بفرمایید چه اقدام موثری در این خصوص انجام بدهم که بهتر باشد؟ فرار از دین از چه تاریخی در نظر گرفته میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموال خود را صوری انتقال داده تا مهریه شما را ندهد می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.