مشاوره حقوقی رایگان - حکم محکومیت بابت مهریه

باسلام. زوج بابت500 سکه از بابت مهریه محکوم شده و الان حکم جلب سیار در دست زوجه است ولی زوج متواری شده و مال و منالی هم بابت توقیف اموال نیست. با توجه به اینکه زوج مدتهاست که در دادگاه حاضر نشده و متواری است آیا زوجه میتواند درخواست طلاق غیابی بدهد؟؟ توضیح اینکه زوجه از بابت تمکین محکوم شده است. ممنون ازشما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بحث تمکین مربوط به جواز ازدواج دوم است اگر زوج مدتهاست متواریست می توان درخواست صدور حکم طلاق غیابی نمود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، ترک زندگی توسط زوج حداقل به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب و در مدت یک سال بدون عذر موجه باشد،زوجه میتواندازباب عسروحرج تقاضای طلاق نماید،ضمنادرخواست طلاق غیابی درموت فرضی باید4سال بگذرد.موفق باشید