مشاوره حقوقی رایگان - در مورد توقیف کد ملی

محکومیت بنده حقوقی هست ولی متاسفانه کد ملی بنده رو توقیف کردن
الان وام ازدواج آماده واریز به حساب هست بانک گفت به ثبت احوال مراجعه کن
اجرای احکام قبول نمیکنه کد ملی رو باز کنه
راه حل چیست؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید محکوم به را پرداخت نمایید تا کدملی بازشودیا اعسار زنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اجرای احکام بگویید حسابی که برای وام ازدواج می گیرید را توقیف نماید با رضایت محکوم له

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بدهی را تسویه و یا شرایط پرداخت بدهی را لا اقل مشخص کنید تا با درخواست شما موافقت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ابتدا تکلیف پرونده سابق مشخص گردد و مبلغ محکوم به را پرداخت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تنها. آه حل این هست که تکلیف پرونده اجرای احکام حقوقی مشخص سود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر بابت پرونده های مالی نیز ممنوع الخدماتی انجام می شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از همان نهادی که کد ملی توقیف شده باید آزاد گردد که شعبه اجرای احکام است بنابراین باید بدهی خود را در شعبه اجرای احکام تسویه نمایید تا این ضمانت اجرا که مسدود کردن کد ملی محکوم علیه است مرتفع گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تا زمانی که محکومیت مالی شما تعیین تکلیف نشود یا اعسار شما قبول نیشود رفع توقیف صورت نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست  از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید یا موضوع را بپردازید تا کد ملی شما رفع مسدودی گردد