مشاوره حقوقی رایگان - آیا ضامنی که تنها منبع درآمدش حقوق پدریش میباشد میبایست چه مبلغی بابت ضمانت از حقوق مسدود شود

باسلام و احترام شخصی ضامن شده وام گیرنده مدعی است که 20ملیون وام گرفتم ودرطی چندسالی مبلغ25ملیون پرداخت کردم حالابانک پس ازگذشت زمان وام گیرنده رابه مبلغ 57ملیون تومان دیگر بدهکار کرده و جلو حسابهای ضامن وام گیرنده مسدود توسط بانک از طريق ثبت اسناد لذا ضامن تنها منبع درآمدش حقوق مرسوم پدرش هست و هیچ مال دیگری نداره به همین جهت اجاره خانه اش عقب افتاده و امرار معاشش هم قطع شده لطفا بفرمائید چکار بکند که جلو حقوقش باز بشود و از این مشکل نجات پیدا کند با سپاس فراوان از شما عزیزان دادراه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید آنچه را ضمانت کرده بپردازد تا حسابش باز شود سپس دادخواست علیه مضمون عنه بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید.
یک چهارم حقوق قابل توقیف است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همراه کسی که ضامنش شده به بانک مراجعه کنند تا حساب کنند اگر بانک همکاری نکرد به بازرسی بانک شکایت کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه ای به اداره ثبت بنویسید و اعلام نمایید بغیر از یک چهارم حقوق که قابل توقیف است مابقی مستثنیات دین است
در خصوص اقساط عقب افتاده برای روشن شدن وضعیت به دایره سرپرستی بانک مربوطه مراجعه نمایید در صورتی که موارد به همان صورتی که بانک ادعا میکند باش تا پرداخت تمامی دین به بانک بعلت ضمانت نمیتوانید اقدام نمایید و بعد از تسویه با بانک میتوانید به وام گیرنده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست به مرجع توقیف کننده مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که شما بدهکار بانکی هستید و به واسطه ضامن بودن از شخصی که به تعهدات خویش عمل نکرده است مدیون شده‌اید چاره‌ای جز پرداخت بدهی بانکی خود ندارید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چاره ای نیست .ضامن باید بدهی بانک‌ را به عنوان ضامن‌ پرداخت کندوالا تا تسویه با بانک‌ حساب مسدود می ماند و بعد به طرفیت وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرح ماوقع دهید تا 1/4 حقوق توقیف گردد
پس از پرداخت به طرفیت وام گیرنده دادخواست دهید
از بانک نیز مراتب بدهی را پیگیر شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار وامها باید پرداخت و بعد از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید یا از بانک برای پرداخت امهال کنید و یا اینکه تقاضای اعسار دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به رییس اداره ثبت تقاضا واعتراض خود را ارسال نمایید .

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
صرفا وس از پرداخت بدهی بانک امکان پذیره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، ضامن مسئولیت پرداخت اقساط خواهد داشت و بعد از پرداخت ، ضامن باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده اقامه نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

یک چهارم حقوق قابل توقیف است.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

بسته به شرایط قرارداد ضمانت، مبلغی که بابت ضمانت از حقوق مسدود می‌شود ممکن است متفاوت باشد. در بعضی قراردادها، درصدی از حقوق پدر ضامن به عنوان ضمانت در نظر گرفته می‌شود و در بعضی دیگر، یک مبلغ خاص تعیین می‌شود.

اما با توجه به اینکه ضامن تنها منبع درآمدش حقوق پدرش است و هیچ دارایی دیگر ندارد، لذا بایستی با بانک صحبت کنید و تلاش کنید تا با توافق با بانک، جلو حساب شما باز شود. همچنین، می‌توانید به دادگاه رجوع کنید و از طرف قضایی سعی کنید که این مسئله حل شود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما بدوا اقساط را پرداخت نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می تواند آن را پرداخت و سپس به کسی که از ایشان ضمانت کرده است مراجعه وعلیه ایشان دادخواست ثبت کندیابه بانک مراجعه و مضمون عنه را معرفی تاازحساب ایشان پرداخت گردد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ضامن اگر متاهل باشد تا یک چهارم و اگر مجرد باشد تا یک سوم از حقوقش توقیف می گردد نه کل حقوق.