مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش

با سلام، آیا اگر یک لپ تاب که دارای کارتون هم هست اما زیر قیمت بخرم مشکلی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر از مراکز معتبر خریداری شود بهتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر مال سرقتی نباشد مشکلی ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شخص معتبر بخرید مبایعه‌نامه تنظیم کنید در آن قید کنید فروشنده با علم و ةگاهی از قیمت معامله میکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فاکتور داشته باشه خیر در غیر این صورت ممکنه سرقتی باشه.
باید قرارداد ببندید تا اگر سرقتی از آب در آمد یا کار نکرد بهش مراجعه کنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با نوشتن متنی تخصصی
منع قانونی ندارد اقدام نمایید...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر از محل مطمن یا فاکتور یا شخص مورد اعتمادی باشد مشکلی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ریجستر شده باشد تا سرقتی نباشد . دقت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لپ تاب یا هر وسیله دیگری که با توافق دو طرف بر هر مبلغی که باشد خرید و فروش شود هیچ اشکال قانونی ندارد و خریدار و فروشنده بنا بر اصل حاکمیت اراده‌ در قرارداد می‌توانند اقدام کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت داشتن اهلیت و آگاهی به موضوع و سرقتی نبودن و... منعی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر سرقتی نباشد خرید آن مشکلی ندارد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. سعی کنید در برگه ای بنویسید که یک دستگاه لپ تاب مدل ..... ساخت کشور..... با رم .... و سایر مشخصات فنی دستگاه به مبلغ ..... از اقای ..... خریداری شد و مبلغ .... ریال توسط خریدار اقای.... طی چک یا ....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، می بایست از نمایندگی معتبر یا مغازه با جواز کسب و گرفتن فاکتور رسمی و یا از افراد مورد اعتماد با فاکتور معتبرخریداری نمایید . خرید این گونه وسایل از اشخاص غریبه ممکن است عواقب قانونی داشته باشد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
خرید یک لپ تاپ ارزان قیمت ممکن است با خطراتی همراه باشد، اما خرید از مراکز قابل اعتماد می تواند این خطرات را کاهش دهد و به شما اجازه می دهد تا یک لپ تاپ با کیفیت مناسب و با بهترین قیمت به دست آورید.

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
اگر با اخذ فاکتور و فرد مورد اعتماد باشد
مشکلی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر صحت است مگر خلاف آن اثبات گردد
سعی کنید از مراکز معتبر با اخذ گارانتی و فاکتور خرید نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
هیچ ارزانی بی حکمت نیست
مراقب باشید سرقتی نباشد با دارای مشکلات فنی پیچیده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

اگر سرقتی نباشد خرید آن مشکلی ندارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اصولا خیر ولی برای عدم ایجاد مشکلات قانونی شما حتما فاکتور بگیرید و بهتر است از فروشگاه های معتبر اقدام نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

قرار داد تنظیم نمایید و مشخصات لپ تاپ در قرار داد قید شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بازرسين صنف مربوط سوال فرماييد و سامانه كالاي قاچاق