مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی با موتور

سلام.م ن با یک موتور چراغ خاموش بدون مدارک تصادف کردم که خود موتوری اصرار داشت پلیس نیاد که موتورش نره پارکینگ. خلاصه اورژانس فقط اومد و ایشون اعلام سلامت کردند و خسارتی نقدی از من گرفتند یک برگه اعلام رضایت دست نویس هم ازشون گرفتم.
حالا بعد دو ماه پلاک ماشین من رو برداشتن و ادعای دیه دارند الان من باید چکار کنم؟
و در صورت مقصر شناخته شدن من بیمه دیه پرداخت میکند؟
البته فرد در سلامت کامل رضایت داده بود ولی الان مدعی شده که پای راستم ناقص شده ؟

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام
متن رضايت اگر قطعي و منجز و بي قيد و شرط باشه امكان شكايت از شما نخواهند داشت و شما مي توانيد برگ رضايت را به دادسرا ارائه كنيد