مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من 6 ماه پیش با یک خود رو سمند تصادف بسیار جزئی کردم که خود راننده سمند گفت نیاز به پلیس و کروکی نیست فقط پول تعمیرش رو بده که هزینش شد 700 هزار تومان حالا بعد از 6ماه اومده میگه باید میلیون افت ماشین رو بدی من باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای رضایت وی شاهد یا دست نوشته ای دارید میتوانید در دفاع از خود ارایه دهید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

افت قیمت رو از مقصر مطالبه میکنن و معمولا شرکتهای بیمه از پرداخت افت اررش خودرو ممانعت به عمل می آورند در صورتی که طرف مقابل، دعوی مطالبه افت ارزش قیمت مطرح کرده است شما به طرفیت بیمه دادخواست جلب شخص ثالث مطرح کنید تا بیمه افت قیمت رو پرداخت کنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
افت قیمت خودرو را کارشناس تعیین می کند و مشمول خودرو های مدل 10 سال اخیر می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر شرایط افت قیمت را داشته باشد باید بدهید بهتر است در دادگاه مطرح شود موضوع

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

البته قانون حق دارد ولی باید کارشناس تعیین کند اگر واقعا حرفشو قبول داری پرداخت کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
توافق نمایید
وگرنه افت قیمت باید پرداخت شود البته مدل خودرو نیز مهم است…

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

افت ماشین با خسارت متفاوت است زیرا ممکن است به علت خسارت وارده به خودرو هرچندکه تعمیر و به حالت اولیه برگردد ، قیمت خودرو کمتر شود در حقیقت مابه التفاوت خودرو سالم با خودرو تصادفی ، افت قیمت محسوب می شود که نیازمند کارشناسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر شرایط را داشته باشد تعلق میگیرد که البته کارشناس آنرا تعیین میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. افت ماشین توسط کارشناس تعیین می شود .‌‌به هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز افت قیمت تحت هر شرایطی شامل زیان دیده میشه ولی بشرطی که مدرکی از وقوع تصادف در دست داشته باشه جهت ارائه به دادگاه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه کروکی ترسیم نشده است و از طرفی شش ماه گذشته و خسارت وارده نیز جزئی بوده دادگاه با درخواست افت قیمت موافقت نمی کند.

احسان حقانی فر

جناب آقای احسان حقانی فر :

بله میتونی علیه شما دادخواست بده .مشمول مرور زمان نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اولاً باید دلایل جهت وقوع حادثه باشماتوسط ایشان ارائه شودکه فرمودیدبه پلیس و کروکی نکشید اما باید دید شما با پرداخت 700 هزار تومان آیا از ایشان رضایتنامه هم گرفتید تا نسبت به تصادف فوق بعد از ادعای خسارت نکند می توانید آن را ارائه دهید وگرنه صرف هزینه تعمیر جدایی از هزینه افت قیمت خودروست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
افت قیمت از خسارت مجزامیباشد که اگر شرایط لازم را داشته باشد میتواند در دادگاه اثبات و شمارا محکوم نماید پیشنهاد میکنم مصالحه نمایید و اگر موفق به جلب رضایتشان نشدید بگذارید ازطریق دادگاه و نظر کارشناس بموضوع رسیدگی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به کارشناسی دارد و اینکه شما از ایشان بابت پرداخت هزینه رضایت اخذ کرده اید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت وجود شهود می توانید گذشت ایشان را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به نوع و مدل خودرو ، افت قیمت شامل ایشان میشود بهتر است توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید شما اقدام به پرداخت هیچ پولی نکنید و اگر پولی از شما بر خلاف حق و حقوق خویش مطالبه کرد به وی بگوئید که از مبادی قانونی وارد عمل شود. در صورتی که در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر شدید به استناد مدارک و مستنداتی که در اختیار دارید اقدام به دفاع از خویش کنید.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

می تواند تقاضای افت قیمت نماید کارشناس تعیین می شود و افت قیمت خودروارزیابی می شود .اگر رضایت نامه ای از ایشان دارید به دادگاه ارائه نمایید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
افت قیمت بستگی به ماشین دارد. و نیاز به نظر کارشناسی میباشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر اثبات نمایید که با تراضی ورضایت موضوع فیصله داده شده قابل دفاع است در غیر اینصورت افت قیمت قابل مطالبه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین مبلغ افت قیمت با کارشناس رسمی دادگستری ست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان حق مطالبه افت قیمت دارد ولی چون کروکی و تامین دلیل ندارد اثبات با چالش و مشکل مواجه می شود