مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی برای فرزند بیکار

من بازنشسته سپاه هستم فرزندم 37سال سن داره بیکار است نمیتوانم ایشان را بیمه کنم؟
شرایطش چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پسر باشد و سالم باشد نمی‌شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودش بره کار گزاری تامین اجتماعی بیمه خود فرمایی بگیره

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بر اساس قانون اساسنامه سازمان تأمین خدماتی درمانی پرسنل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران
‌ماده 7 - فرزندان ذکور غیر شاغل تا سن 19 سال تمام و در صورت اشتغال به تحصیل تا
پایان تحصیل و حداکثر تا سن 23 سال تمام و فرزندان اناث‌تحت تکفل چنانچه شوهر
نداشته و شاغل نباشند می‌توانند زیر پوشش درمانی سازمان قرار گیرند.
‌ماده 8 - فرزندانی که سن آنان از حد نصاب یاد شده در ماده 7 بیشتر باشد و به
بیماری غیر قابل علاج یا نقص عضو مبتلا شوند به گونه‌ای که برابر‌تشخیص کمیسیون
عالی پزشکی برای همیشه قادر به تأمین معاش خود نباشند، تا پایان عمر تحت تکفل
محسوب می‌شوند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت پسر بودن و سلامتی جسمانی امکانپذیر نیست

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. می توانید اما حق بیمه آزاد خواهد بود. به یکی از دفاتر خدمات درمانی ن.م مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان تحت تکفل شما نیست از بیمه های آزاد می توانید استفاده نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر از اداره مربوطه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر فرزندتان پسر باشد خیر مقدور نیست با این حال به سازمان بازنشستگی مراجعه کنید