مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه لوازم منزل توسط همسر

سلام، وقت بخیر
همسرم 5 ماه است منزل را ترک کرده و قفل در خانه را عوض نموده است ناگفته نماند منزلی که در آن زندگی می‌کنیم متعلق به پدر ایشان می باشد که در ازای بازسازی و خرید همه وسایل منزل به ایشان واگذار شده است.
و دیروز خیلی اتفاقی متوجه شدم تمامی وسایل خانه که توسط اینجانب خریداری شده بود از آن منزل خارج کرده است و من به 110 اطلاع دادم و 110 گزارش تهیه کرده است.
حال سوال بنده این است که آیا این موضوع قابل پیگیری می باشد یا نه؟
همچنین من فاکتور همه لوازم منزل را دارم و همسایه ها از سکونت من در آن منزل مطلع بودند همچنین ایشان مهریه را نیز اجرا گذاشته اند.
سپاس از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید هم شکوائیه کیفری و هم دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت استرداد وسایل می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.
مهریه نیز اگر اموالی نداشته باشید بعد از صدور اجرائیه از دادگاه می توانید ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاکتورها بنام شماست استرداد وسایل را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود تحت موضوع کیفری و حقوقی موضوع را پیش ببریم که قابل بررسی و توضیحات بیشتر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا حقوقی و کیفری وجود دارد اقدام شود