مشاوره حقوقی رایگان - دزدی همسر هنگام بردن جهیزیه

سلام و عرض خسته نباشید .من همسر سابقم که منزل مشترکی نداریم و طلاق هم گرفتیم برای بردن جهیزیه اومدن و خودش و خواهرش تعدادی از وسایل بنده با طلای مادرم که فاکتورش هم هست رو بردن و وسایلی که مال کار بنده بوده مثل پرینتر هارد چند عدد گوشی طلا حتی کارتون گوشی های ما و ... هم برده .بنده هم اون موقع منزل نبودم الان باید چه شکایتی بکنم ؟ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تحت عنوان سرقت شکایت کنید می بایست دلایل هم نیز داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد اقلام گفته شده را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد اموال بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد وسایل را دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دعوی استرداد وسایل خود را به دادگاه تقدیم نمایید . در مشخص ننمودید با مجوز وا را د خانه شده یا بدون مجوز . ایا تخریب قفل کرده یا خیر آثار آنها فرق می کند . سرقت زمانی مصداق دارد که بدون مجوز بوده و همسر قانونی شما نبوده است و....

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توانید تحت عنوان سرقت از ایشان شکایت نمایید ولیکن درنظر بگیرید صرف ادعا کفایت نمی کند و می بایست ادله اثبات آنرا نیز ارائه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست استرداد وسایل جهیزیه ای که متعلق به شماست و ایشان برده است را با دلایل مثبت مالکیت خودتان در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید بهتر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد ضمناً اگر با قهر و غلبه وارد و وسیله ها را برده جرم کیفری نیز دارد یا اگر به طور پنهانی و با شکستن قفل و در این کار کرده جرم کیفری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد وسایل را به استناد مدارک و دلائل در دست مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کلید داشته خیانت در امانت اگر نداشته سرقت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما طلاق گرفته اید و زوجه بدون اجازه وارد منزل شما شده است شکوائیه سرقت و رد مال را مطرح نمایید و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست استرداد وسایل را نمایید. برای تنظیم دادخواست میتوانید اقدام به برقراری مشاوره نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شکایتی که میتونین انجام بدین خیانت درامانت وسرقت با حفظ شهود و یا دادخواست حقوقی استرداد اموال

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست استرداد وسایل را

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادگاه با دلیل و مدرک دال بر مالکیت خود دفاع نمایید البته مادرتان خودش مجزا باید طرح دعوای استرداد اجناس را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا بهتر است در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمایید و در صورت عدم حصول سازش دادخواست و یا شکوائیه مناسب علیه ایشان تنظیم کنید