مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

سلام درود خسته نباشید به تمامی عزیزان. بنده تقاضای استرداد اموال دادم چون همسرم تمام جهیزیه منزل که مال من بوده و فاکتور و مدارکش موجود هست را با خودش برده ،پرونده رفت شورا حل اختلاف اونجا رای دادن با ما نیست و رفت دادگاه خانواده ،الان نوبت دادن برای چند ماه دیگه ، تو اdن مدت واقعا زندگی برا من بدون وسایل سخت هست ،چون کسی ندارم که برم اونجا پیشش و این که تا دو ماه دیگه مهلت اجاره منزل خانمم تمام میشود و امکان داره کلا از این شهر بره یا منزل عوض کنه و من ادرسی نداشته باشم که کجا میبره وسایل منو ،ایا میشه که کاری کنم لایحه ماده قانون چیزی که نوبت دادگاه جلوتر بیفته چون وسایلی که برده جز مستثنیات دین به حساب میاد حتی وسایل شخصی هم برده .ممنون میشم بدونم میشه کاری کرد سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا سیستم نوبت دهی پرونده بر اساس سیستم سی‌ام‌اس است باید حضوراً از شعبه رسیدگی کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

در خصوص اینکه مدت دادگاه زودتر انجام شود این در اختیار رئیس دادگاه است می توانید با ایشان صحبت کنید اگر موافقت نمودند دستور خواهند داد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تقاضای تامین خواسته کنید دراینصورت اموال توقیف وبه امین سپرده وازانتقال آن جلوگیری خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست تامین خواسته بدهید و با واریز خسارت احتمالی جهیزیه را توقیف با خودتان ببرید.
البته اگر قاضی دادگاه قبول کند، در غیر این صورت باید صبر کنید تا رای قطعی صادر بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود در دادخواست استردادجهیزیه خود، تامین خواسته را نیز اضافه کنید تا اموال موقتا توقیف شود اما اجرای این مهم مستلزم این است که خسارت احتمالی را به صندوق دادگستری واریز کنید وگرنه خواسته شما تحت عنوان تامین خواسته رد خواهد شد.