مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار و اثبات سفته

من در سال 1395به فردی 150میلیون تومان بصورت قرض دادم و در مقابل به همین میزان ازش سفته گرفتم در طول سالهای من رو برای برگرداندن طلبم بازی داد و پارسال سفته رو احرا گذاشتم و محکوم شده و برای هزینه دادرسی و تجدید نظر اعسار زده و گفته من به ایشون بدهکار نیستم و باید مدرک ارایه بده و متاسفانه بنده بدون اطلاع از داشتن پرونده کیفری از ایشون در همان سال پولها رو برای خرید لوازم براشون به حساب فروشنده واریز کردم و چون رو سفته ادرس شهرستان داده بودن ولی در ثنا ادرس تهران خورده الان علاوه بر اعسار و اعلام عدم بدهی به بنده گفنه دادگاه بخاطر ادرس سفته صالح به رسیدگی نیست و حتی در شعبه دیگه ای هم ظاهرا با شخص دیگری به جهت ضمانت جک بلا محل که خود ایشون بدهکار هستند در حال بررسی میشه لطفا بگید من باید چکار کنم که بتونم رد اعسار بزنم و طلبم رو بگیرم البته ایشون امثالی مثل. بنده رو طعمه قرار میدن و اصلا حساب خودشون کار نمی کنه و اموالی هم به نام خودش و اقوام درجه یکش نداره من می تونم برای رد اعسار و عمل کلاهبرداری مکرر ایشون با طعمه قرار دادن افراد به دعوایی که تو شعبه دیگه همون دادگاه داره و سفره خارج و پرونده کیفری قبلیش استناد کنم ویا اگه راه حلی هست لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا قبول یا عدم قبول اعسار از پرداخت هزینه دادرسی خیلی مهم نیست ثانیا اگر شرکت کردی همین مسایل را در لایحه خود بنویس، ضمنا لازمه ارایه مشاوره درست، خواندن مدارک شماست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه مستندات و دلایل اثبات نمایید که ایشان معسر نمیباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اموال یا گردش مالی داشته اند به دادگاه اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص معسر بودن محکوم علیه با قضات رسیدگی کننده است .
می توانید دلایل قوی به دادگاه ارائه دهید که معس نمی باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است در کنار مشاوره باید اسناد و مدارک شما نیز رویت شود