مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
ما 6 فرزندیم و بعد از فوت پدر یکی از‌برادرانم مدارک ما را برای انحصار وراثت گرفت و بعد از مدتی گفت که مراحلش را انجام دادم و منتطر جواب هستم الان دوماهه که گذشته میگوید جوابی نیمده
دو سوال دارم
1: از زمان تحویل مدارک و ثبت استشهاد محلی چقدر زمان میبرد که جوابیه اعلام گردد؟

2: ایا برادرم میتواندفقط با داشتن مدارک شناسایی ما سو استفاده کند؟
وکالتنامه بهش ندادیم فقط مدارک شخصی خودمان را گرفته
ممنون میشم دو سوال را جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1- بستگی به حجم کاری شورای حل اختلاف دارد ، لیکن اگر تمام مدارک کامل باشد و آگهی صورت گرفته باشد از زمان نشر آگهی حداکثر 2ماه
تاکید می شود بستگی به حجم کاری شورای حل اختلاف دارد .
2- بعید است . انشاالله که این گونه نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خدود بیش از سه ماه طول میکشد اگر وکالت ندادید خیررر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان دارد چندین ماه زمان ببرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر دادخواست حصر وراثت ثبت شده باشد از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می گردد ، میتوانید از شور ای حل اختلاف محل اقامت متوفی پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صرف داشتن مدارک ماری نمی تواند انجام دهد و اخذ گواهی انحصار وراثت معمولا دو الی سه ماه طول می کشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد اگر وکالت ندادید نگران نباشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
زمان قابل پیش‌بینی نیست
بله امکان سواستفاده وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حداکثر دو ماه زمان میبرد

هر احتمالی ممکن است وجود داشته باشد