مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

باسلام و خسته نباشید. من ملکی رو از اخر 1400 اجاره کردم . سال بعد چون خودشون خارج از کشور بودند خواهرشون اومدند و پشت قرارداد رو برای یکسال بعد تمدید کردند. قبل از یکماه از اتمام قرارداد مجددا خواهرشون مراجعه کردند و گفتند باید یک میلیارد و نهصد میلیون باید به اجاره اضافه کنید. الان سه ماه از قرارداد گذشته ومن نتونستم جای مناسبی پیدا کنم ولی خودم25 درصد اجاره رو اضافه کردم.ولی ایشون تهدید کردند مابقی رو از ودیعه کم میکنند. میخواستم بدونم اگه تا چندماه نتونستم جایی رو پیدا کنم ایشون میتونند از ودیعه کم کنند یا حکم تخلیه بگیرند.ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست درخواست تخلیه را از شورای حل اختلاف انجام دهند . درخواست تخلیه باید از سوی ذی نفع یا وکیل دادگستری انجام شود. وکیل مدنی حق طرح دعوا ندارد .
به شرایط قراردادنیز توجه فرمایید .
برای هر گونه اقدام حقوقی ، خواهر موجر می بایست وکالت نامه رسمی داشته باشد .