مشاوره حقوقی رایگان - بازرسی سازمان غذا و دارو

ببخشید من قرص ریتالین مصرف میکنم تو سازمان دارو هم پرونده دارم ... اخیرا یه نفر بهم پیامک داد قرص ریتالین داری خلاصه منم گفتم دارم هرقوطیش 1میلیونه...بعدا ایشون بهم زنگ زدن گفتن که ازبازرسی سازمان داروهستیم مشخصاتموپرسیدن همه رواشتباه دادم...بهم گفتن اگه تافردا سازمان دارونیای ازتون به جرم فروش قرص شکایت میکنیم بااین چندتاپیامم راحت محکوم میشین..حالا میخواستم بدونم ازروشمارم میتونن ازم شکایت کنن?میتونن منوبا4تاپیامک به خاطرفروش قرص به دادسرابکشونن؟البته شمارمویه نفرتوسایت به عنوان فروشنده قرص ریتالین گذاشته بودازاونجابرداشتن...درشرف استخدامم میترسم مشکلی برام به وجودبیاد..البته خودم برااین قرصاهم نسخه دارم هم سازمان داروپرونده دارم...حالا پیامک میتونه به عنوان سند تلقی بشه که فروشنده هستم؟نمیشه بهشون بگم من میخواستم طرفو سرکار بزارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون پیامک ، دلیل محسوب نمیشود و اماره است و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت شکایت بستگی به دفاعیات شماداره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف پیامک دلیل محسوب نمیشود شما انکار کنید که هدفشان فروش بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که از شما شکایت صورت گیرد و شما برای تفهیم اتهام به بازپرسی احضار شوید با در اختیار داشتن مدارک و مستندات مربوطه میتوانید در مقام دفاع از خود برآیید و عنصر معنوی جرم را مخدوش نمائید تا با این عمل از اتهام انتسابی تبرئه شوید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اینها اماره هستند بهتره شماره خودتون را از سایت حذف کنید و به صورت حضوری یا تماس تلفنی از وکیل مشورت بگیرید. برخی پاسخها جنبه خصوصی دارند و نمیتوانیم آنها را بصورت علنی اعلام کنیم. ارزش و اعتبار این امارات به نظر مرجع قضایی وابسته است و برای تحت تعقیب قرار دادن و تشکیل پرونده علیه شما کفایت می کنند. بهتره به صورت خصوصی از وکیل مشورت بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چند نکته وجود دارد که باید به آن پرداخت اول اینکه در فضای مجازی تبلیغات کرده اید یا خیر دوم اینکه چه مدت است که در این کار هستید سوم اینکه علاوه بر پیامک قطعا ادله بیشتری در پرونده شما وجود دارد و مطمئن باشید صرف یک پیامک نیست مابقی موارد و جزئیات در مشاوره تلفنی است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه جرمی به وقوع نپیوسته و عمل فروختن کامل نگردیده است ، احتمالا قرار منع تعقیب صادر شود ، موضوع نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جرمی واقع شود مرجع قضایی یا نیروی انتظامی به طور رسمی شما را احضار خواهد نمود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادعای خود را ثابت کند.صرف ادعا کفایت ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پیامک صرفا می تواند قرینه و نشانه باشد و دلیل محکمی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر قبلا اقدام به فروش نکردید خیر پیامک به تنهایی دلیل بر فروش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیامک تلفن همراه می‌تواند مورد استناد قرار بگیرد