مشاوره حقوقی رایگان - درخواست زیاد شدن مهریه

سلام خسته نباشید ببخشید من سه ساله دارم مهریه میگیرم از اول ماهی یه نیم سکه بود ولی وقتی سکه گرون شد تعدیل زد و مهریه من شد هر سه ماه یه نیم سکه شرایط طلاق ندارم از همسرم خیانت دیدم ولی نمیتونم ثابت کنم الان میخوام طلاق بگیرم ولی میگن دادخواست بدی باید مهریه رو ببخشی میخوام شکایت کنم مهریه مو زیاد کنن بلکه فشاری به طرفم بیاد و خودش برای طلاق توافقی اقدام کنه میخواستم بدونم باید چیکار کنم الان؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق از طرف زوجه تنها درصورت اثبات نقض یکی از شرایط ضمن عقد توسط زوج یا اثبات عسروحرج زوجه ممکن هست بنابراین اگر این موارد ثابت نشود نمیتوانید جدا شوید حتی اگر مهریه را هم ببخشید.
لذا یا دنبال طلاق توافقی باشید یا اثبات موارد بالا
امکان افزایش مهریه نیز وجود ندارد