مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خانوادگی

سلام. بنده زوج هستم وحدود 3 ساله که همسرم جهت طلاق به منزل پدرش رفته و نفقه و مهریه و استرداد جهیزیه و شکایات دیگر نموده و حکم و رای نهایی همه اینها صادر شده (نفقه بدلیل ناشزه بودن بهش تعلق نگرفته) مهریه به اقساط دارم پرداخت میکنم و جهیزیه نیز طبق رای صادره تحویل و 20میلیون هم بابت اعتراض زوج از وسایلی که در لیست اولیه وجود نداشته یا درطول زندگی با فاکتور فروشگاه بنده خریده بودم دارم به اقساط پرداخت میکنم . و در مرحله داوری طلای نیز مرا به روانپزشکی وپزشکی قانونی وعدم‌اعتیاد فرستاد که جوابهای همه منفی به دادگاه اعلام شد و....وتقاضای زوجه بابت طلاق رد شد والان بنده باید چکاری بکنم تا ایشان دایم مخل زندگیم نباشد ......همونجا اگر راحته باشه منم به زندگیم برسم الان 3 ساله بابت شکایات ایشان از زندگی و کار الاف شدم .نه روز دارم نه شب. ان شاالله خیرببینیت راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

طبق ماده 1133قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و مرد بدون نیاز به اثبات خاصی و به صرف اراده می تواند زن را طلاق بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی خاص امکان طلاق زوجه وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه نتواند طلاق بگیرد در نهایت حاضر به توافق خواهد شد و بهترین راه حل طلاق توافقی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود با دادن وکالت در طلاق و همسرتان به صورت توافقی طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاق توافقی راه حل مناسب برای شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
بهتر است کدخدامنشانه یا طی طلاق توافقی موضوع را فیصله دهید....

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چاره‌ای نیست وقتی در دریا شنا میکنی حتما خیس خواهی شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشا حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید حساسیت موضوع بالاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که خود را می خواهید راحت کنید و از شکایت های کیفری و دعاوی حقوقی همسر خویش رها یابید و به کار خود رسیدگی کنید اولین و بهترین راه حل طلاق و جدایی است . زوجه که قصد زندگی با شما ندارد و از شما کراهت دارد بهتر است راه متارکه را در پیش بگیرید مگر این که قصد جدایی نداشته باشید که در این خصوص می توانید علیه اتهامات واهی و بی اساسی که زوجه به شما نسبت می دهد علیه ایشان شکایت کنید و اعاده حیثیت بفرمائید تا با این اقدام ، زوجه از اقدامات خود دست بکشد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه حکم و رای نهایی در مورد نفقه، مهریه، استرداد جهیزیه و شکایات دیگر صادر شده و شما نیز به طبع دیگر هیچ تقاضایی ندارید، بهترین راهکار برای حل این مشکلات و از جلوگیری از تداوم مخل زندگی، درخواست طلاق است.

شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه مربوطه، از طریق وکیل خود، تقاضای طلاق را درخواست کنید.