مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل موتور پلاک قدیم به پلاک ملی

سلام من یه موتور مدل 81 دارم و سند و مدارک و کارت سوخت تمام سند هست آیا می تونم این موتور پلاک قدیم را به پلاک ملی تبدیل کنم.با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، امکان تبدیل پلاک قدیمی به پلاک ملی برای موتورهای داخلی وجود دارد. برای این کار، شما باید ابتدا به دفتر پلاک‌های خودرویی یا دفتر خودرو و موتور سواری مربوطه در شهرستان خود مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را تهیه کنید.

مدارک مورد نیاز برای تبدیل پلاک قدیمی به پلاک ملی شامل موارد زیر می‌شود:
- کارت ملی صاحب موتور
- شناسنامه موتور (سند موتور)
- کارت سوخت (چون از سال 1398 به بعد این کارت برای تبدیل پلاک قدیمی به پلاک ملی الزامی است)
-گواهینامه رانندگی

پس از تهیه مدارک مورد نیاز، باید به اداره کل راهنمایی و رانندگی استان خود مراجعه کنید و درخواست تبدیل پلاک قدیمی به پلاک ملی را ثبت کنید. در این مرحله، باید هزینه‌های مربوط به تبدیل پلاک را پرداخت کنید. پس از انجام تمامی مراحل، پلاک جدید به شما اعطا خواهد شد و شما می‌توانید با آن در جاده‌ها به سفر بروید.

در هر صورت، بهتر است قبل از شروع این فرایند با اداره مربوطه تماس بگیرید و از شرایط و مدارک مورد نیاز برای تبدیل پلاک قدیمی به پلاک ملی، اطمینان حاصل کنید و سوالات خود را از کارشناسان آنجا بپرسید.