مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. من چندوقت پیش سر مساعل خانوادگی یه خانومی رو تهدید کردم و فحاشی حالا شکایت کرده ولی اون خانومم تا تونست فحاشی و تهدید کرد حالا منم میتونم ادعایی داشته باشم ؟؟ اون خانوم رفته از پیام تلگرامی که من فحش دادم پرینت گرفته و داده به قاضی ولی من تلگرامم دیلت کردم حالا امکانش هست که از قاضی بخام کل پیامای تلگرامو کامل درخواست بدن که مشخص بشه اون خانومم فحاشی و تهدید کرده ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایت نکنید قابلیت رسیدگی ندارد ضمن اینکه بهتر است از طریق واحد مشاوره کلانتری یا ریش سفیدهای محل مصالحه کنید