مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف

با سلام بنده زمینی 140 متری را بصورت سه طبقه و 100٪ ساخت نموده ام. تمامی مجوزهای لازم نیز اخذ و جریمه ها هم پرداخت شده. همسایه روبروی من که حدود بیست متر با ملک بنده فاصله دارد به نصب پنجره ملکم معترض است. قانون در این مورد چه حکمی دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

قانون به صورت کلی در خصوص مزاحمت اعلام نظر دارد .انچه مهم استقواعد شهرداری است.اگر شاکی شما موافقت شهرداری را داشته باشد مقام قضایی ناچار به صدور حکم است.مشکل خود را از شهرداری حل نمایید.موفق باشید وکیل محمدنژاد