مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در چهار راه زیر چراغ سبز و قرمز راهنمایی

من با سرعت کم در حال حرکت بودن که زیر چراغ سبز با یک عابر تصادف کردم‌
و پای او ضرب دیده و الان نمی دونم من مقصرم با نه؟
چرا که اون لحظه خودم به بیمارستان رسوندم .
آلام ازمن میخواد خسارت از کارافتادگی و بقیه درمان بدم.
لطفا هر چه رودتر راهنماییم کنید آیا من مقصر هستم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر است اگر اعتراضی دارید لایحه ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید تا توسط افسر راهنمایی کروکی تهیه شود و میزان تقصیر مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اگر ادعایی دارد باید از شما شکایت کند تا کارشناسی شود و نظر کارشناس راهور ملاک هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت از کارافتادگی قابل مطالبه نیست.
اگر آسیبی وارد شده باشد از مقصر می تواند دیه خود را مطالبه کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به دادسرا شکایت کند تا پرونده درست شود و بیمه دیه وی را بپردازد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم مقصر توسط کارشناسان محترم پلیس راهور مشخص میشود

چرا که می بایست بازدید میدانی داشته باشد و به صرف سوال نمی توان پاسخ داد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اینکه شما مقصر هستید یانه باید نظر افسر راهنمایی رانندگی و کروکی، بررسی شود
اگر به کروکی و نظر افسر معترض هستید اعتراض خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط حاکم بر قوانین راهنمایی رانندگی بر تفوق و برتری عابر نسبت به راننده است . در هر صورت در شرایط شاذی مانند این که عابر از عرض اتوبان عبور کند ، قانون گذار حق را به راننده می دهد و در این موارد عابر مقصر است ‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما در نهایت نظر کارشناس راهور است که ملاک و مستند قرار می‌گیرد

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

سلام
تعیین مقصر با نظر کارشناس راهنمایی ورانندگی می باشد با برسی محل وقوع تصادف

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

زیر چراغ سبز خط کشی عابر پیاده هست و شما مقصرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مقصررید بایدسرعت مطمینه می‌داشتی بااینحال کارشناسان راهوریادادگستری مقصرراتعیین میکنند بیمه شماهم پرداخت میکند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز تصادف با عابر برابر با مقصر صد در صد خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر خیر ولی نظر کارشناس تصادفات ملاک برای رای قاضی است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مقصر حادثه توسط کارشناس تعیین می شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به نظریه افسر تصادفات بستگی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر با کارشناسان راهور است