مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ خانه به عنوان مهریه

وقت بخیر. زوجه هستم. یه باب منزل را سه دانگ سه دانگ شریکیم.الان درخواست مهریه کرده ام و سه دانگ ایشان را توقیف کرده ام بعنوان 1 سوم مهریه و بقیه هم سکه .آیا میتواند سه دانگ را بنامم نزند ؟
در حال حاظر با فرزندانم در این خانه زندگی میکنیم و ایشان دیر به دیر منزل می آیند.
بسیار متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بابت مهریه سه دانگ دیگر را هم توقیف نمایید البته اگر ثابت شود که مال دیگری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سه دانگ خانه جز مستثنیات دین میباشد و رفع توقیف خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مستثنیات دین محسوب شود قابل توقیف نیست

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

این توقیف یک توقیف تأمینی هست شما باید دعوای مطالبه مهریه مطرح کنید و رای قطعی دادگاه رو بگیرید و از طریق واحد اجرا اقدام فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است.
بعد از توقیف از طریق مزایده و طبق نظر کارشناس به فروش می رسد و اگر کسی خریدار نباشد شما می توانید خودتان بردارید.
یا اینکه می توانید در مزایده شرکت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه در همین واحد مسکونی سکونت دارید جزو مستثنیات دین محسوب میشود

اما می توانید اجرت المثل این مدت را مطالعه نمایید که در این خصوص نیاز به گفتگو است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما اختیار دارد که سه دانگ خانه را به نام شما بزند یا به نام شما نزند ؛ زیرا در حقیقت مهریه شما سکه است و 3 دانگ خانه نیست و همسر شما می تواند سکه به جای خانه بدهد . هر چند که معمولا در این شرایط ، زوج در نهایت توافق به انتقال سهم خویش از خانه می کند .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
سه دانگ اگر متعلق به شما باشد و سه دانگ دیگر هم جز مهریه میتونید مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سه دانگ خانه جز مستثنیات دین میباشد...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگراز مستثنیات دین شناخته نشد و در مزایده فروش نرفت به میزان سهمتان بنامتان‌میشود.

حامد خلیلی پاشا

جناب آقای حامد خلیلی پاشا :

درصورتی جزو مستثنیات محسوب است که زوج دارای منزل دیگری نباشد. در غیراینصورت جزو مستثنیات نمی باشد. با توجه به در دسترس بودن این مال از باب تامین توقیفی توقیف می گردد و در صورتی که مستثنیات بودن آن احراز گردد رفع توقیف می گردد. زندگی کردن شما و فرزندان و دیر به دیر آمدن ایشان به منزل فی نفسه تاثیری ندارد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق اجر پس از انجام مزایده به اسم شما منتقل خواهد شد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان توقیف سه دانگ ایشان به عنوان مهریه وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به عنوان مستثنیات دین محسوب شود می تواند رفع توقیف کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز مستثنیات تلقی نگردد با انجام مزایده قابل انتقال است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر اگر خود ایشون هم سند نزنن در اجرای احکام نماینده دادگاه که یکی از دادورزان خواهد بود در دفتر استاد رسمی امضا میزنه

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه فقط این منزل را داشته باشد مستثنیات دین می باشد و قابل به رفع توقیف می باشد . و در صورت ترک منزل میتوانید درخواست نفقه برای خود و فرزندان نمایید

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام امکان توقیف خانه وجود دارد مگر اینکه جز مستثنیات دین باشد که رفع توقیف می‌شود اگر هم قیمت خانه بالا باشد با توجه به تصمیم دادگاه امکان فروش وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که برخی مسائل نزد قاصی احراز گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مستثنیات دین محسوب نشود می توانید از طریق مزایده به نام خود کنید البته هزینه های مزایده و نیم عشر هم زیاد است با احتیاط اقدام کنید