مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام خدمت بزرگان عزیز. میخواستم ببینم من یه خونه داشتم سه دونگ به نام زن اولم کردم و حالا اون اجاره داده کرایه هاشم میگیره من میخواستم ببینم اگر بخواهم سهمم رو بفروشم از اونجایی که خونه اجاره رفته من میتونم بفروشم یا میشود فروخت اصلا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید نسبت به سه دانگ خود بدون دخل و تصرف در مال مشاع همسرتان اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید سهم خود را بفروشید ولی خریدار بدون اجازه مالک سه دانگ نمی تواند تصرف کند ولی خریدار می تواند بعد از اتمام قرارداد اجاره مانع از اجاره ملک بشه.
شما نیز می توانید بعد از اتمام مهلت قرارداد اجاره مانع اجاره ملک شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید سهم خود را بفروشید و سند را انتقال بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بفروشید ولی با حفظ حقوق مستاجر

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام
بله امکان فروش وجود دارد مثل هر مال مشاعی دیگر قابلیت فروش دارد و اینکه ملک در اجاره ی شخص دیگری است مانع از فروش ان نیست پس شما میتوانید سه دانگ خود را به هر کس دلتان خواست بفروشید منتهی معمولا اپارتمان های این چنینی به طور کامل یعنی شش دانگ فروخته می شود و فروش سه دانگ آن معمولا به سختی صورت می پذیرد و یا اینکه ممکن نیست پس اگر توانستید بفروشید که به هدفتان رسیده اید . اگر نتوانستید از دادگاه صالح تقاضای صدور دستور فروش می نمایید و دادگاه نیز دستور فروش را صادر می کند و خود دادگاه از طریق اجرای احکام ملک را فروخته و پول سهم هر کسی را یعنی سهم هر یک از شرکاء را به آنها پرداخت می نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت فروش منافع مال مشاع ازش بکن بعد دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل بعد فروش مال مشاع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید 3 دانگ خود را بفروشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله میتونید سهم خودتان را بفروشد ولی دو نکته خیلی مهم است که باید در نظر داشته باشید یکی اینکه قطعا زیر قیمت بازار باید ملک خودتان را بفروشید و نکته بعد اینکه تا زمانی که تخلیه نشده خریدار حق استفاده ندارد که باید این نکات را مد نظر داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

البته تصرف مادی بدون اجازه شریک امکان ندارد.امکان فروش دارید با خریدارباید به توافق برسید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله فروش آن مسئله ای ندارد ولی خریدار نمی‌تواند بدون رضایت همسر شما در آن ملک سکونت نماید چون مال مشاع است و حتی اگر اقدام به فروش هم نمایید ایشان با رعایت یک سری از موارد حق تقدم در خرید ملک را دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله منعی نداردباتوافق بفروشید
اگرنکرددادخواست تقسیم مال مشاع دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
بله می توانید در خصوص فروش مال مشاع اقدام نمایید ملک به مزایده می رود