مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

پدر من درسال 69 فوت شدن ملک بدهی به بانک سپه دلشت
کل ورثه متعهد به پرداخت وام شدند ولی هیچکس دیون پدرم به بانک را پرداخت نکرد ب جز من
تکلیف چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر با اذن دیگران تادیه کرده اید امکان مطالبه آن وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست به طرفیت سایر ورثه اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد بوده الزام به انجام تعهد از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کل دیون را پرداخت کردید حق مراجعه به سایرین را دارید چون متعهد به پرداخت بودند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طرف سایر وراث پرداخت کردید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
اگر با اختیار خودتان داده باشید قابل مطالبه نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید پر اخت کتید ولی بعدا علیه وراث دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید مبلغی را که پرداخت کرده‌اید از ماترک مطالبه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو بانک گواهی بری الذمه بودن خودت را بگیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت پرداخت میتوانید بعدا از آنان مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به میزانی که پرداخت کرده اید میتوانید به وراث دیگر رجوع کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر اموال پدر تقسیم شده به طرفیت سایر وراث دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه تا روز اجرا را بدهید اگر مال و اموالی دارندابتداتامین کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

دیون پرداختی رو از اصل ترکه کم میشه باقی تقسیم مگه اینکه سایرین کل ترکه رو رد کرده باشن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث تنظیم نمایید لیکن بدوا بهتر است اظهارنامه ارسال کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

الان هر دینی وجود داشته باشد به عهده سایر وراث است، البته این مساله فق، بین وراث معتبر است نه در مقابل بانک