مشاوره حقوقی رایگان - ارث و تقسیم اموال

سلام،پس از فوت مردی که فرزند ندارد آیا نصف دارایی های مرد که پس و قبل از ازدواج بدست آورده به همسرش تعلق می‌گیرد ؟تقسیم اموال چگونه است ؟اگر فرزند داشته باشه چه کسری از دارایی های مرد به زن تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد ‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوجه یک چهارم ارث میبرد
اما ابتدا مهریه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با وجود فرزند یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول بدون فرزند یک چهارم به ترتیب فوق....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون در صورت فوت مرد
، اگر اولاد نداشته باشد سهم زوجه 1/4 از ترکه است

در صورت فوت مرد ، اگر هیچ وارثی بجز زوجه نداشته باشد سهم زوجه 1/4 خواهد بود و بقیه اموال مرد ، در حکم مال بلا وارث است و به مصرف فقرا میرسد

ولی زوجه میتواند ابتدا دادخواست مطالبه تمام مهریه خود را از اموال زوج مطرح نماید و زوجه بر همه مقدم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت این سوال شما را قبلا پاسخ دادیم لطفا دقت بیشتری کنید..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک چهارم به زوجه ومابقی به طبقات بعدی میرسداگر فرزند باۺد یک هشتم

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بعد از فوت زن در صورت نداشتن فرزند 1/4 و در صورت داشتن فرزند 1/8 از اموال شوهر ارث می برد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

1/8 زوجه در صورت بودن فرزند و اگر
فرزند نباشد تا 1/4
و فرزند هم بین پسر و دختر دو به یک تقسیم میشود

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در مورد اول ارث زن یک چهارم است
در مورد دوم اگه فرزند داشته باشد یک هشتم

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درصورت داشتن فرزند،یک هشتم ودرغیراین صورت،یک چهارم از اموال مرد به همسرش به ارث می رسد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یک هشتم اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مرد بچه دارد یک هشتم به همسر و بقیه به فرزند و اگر فرزند ندارد 1/4زن وبقیه اموال مرد ، در حکم مال بلا وارث است و به مصرف فقرا میرسد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

اگر مرد فرزند داشته باشد یک هشتم از دارایی و اگر فرزند نداشته باشد یک ششم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصلادارایی قبل وبعدمهم نیست یک چهارم د ارایی مرد بزن تعلق میگیرد اگر آن مرد فرزندی نداشته باشد اما گر فرزندی داشته باشد زن بیش از یک هشتم نمی تواند ارث ببرد و مابقی به فرزند میرسد البته زن میتواند بابت اجرت المثل ایام زوجیت و مهریه خود اقدام کند

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

خیر با فرزند باشه یک هشتم بدون فرزند یک چهار م از همه اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد سهم زن یک چهارم از کلیه اموال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
مهریه زوجه بعلاوه یک چهارم اموال در صورت دارا بودن فرزند به زن تعلق میگیرد
در صورتیکه فرزندی ندارد مهریه و یک هشتم اموال...

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت داشتن فرزند یک هشتم و در غیراینصورت یک چهارم به زن تعلق خواهد گرفت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با فوت مرد و داشتن بچه :
یک هشتم اموال منقول و غیر منقول
با فوت مرد و نداشتن بچه :
یک چهارم اموال منقول و غیر منقول