مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه (تفنگ شکاری) پدر

با عرض سلام.
تفنگ شکاری دارای جواز قانونی بعد از فوت پدر به چه کسی می رسد، پسر بزرگ یا اینکه سایر فرزندان و ورثه، ارث میبرند؟
ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود
بهتر است، متنی تخصصی تنظیم گردد و به یک نفر برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متعلق به تمام ورثه هست باید توافق منید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به تمام وراث به ارث می‌رسد همه‌ی وراث از آن استفاده می‌کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مال همه است ، ماده 915 قانون مدنی فقط شامل انگشتر انهم هم فقط یکی، قران، لباس و شمشیر،
پس شامل سلاح گرم نمی شود و ممکنه بعضا اشتباهی بگویند شامل سلاح می شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درحال حاضر دیگر از شمشیر کمتر استفاده می‌شود و باید به این نکته توجه کرد که سلاح شکاری شامل موارد حبوه نمیشود و به همه میرسد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اسلحه شکاری جزء حبوه نیست و تمام ورثه از آن ارث‏‎ ‎‏می برند.‏

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همه ورثه از آن ارث می برند و بهتر است در اینخصوص تراضی کنند چرا که بعلت تجزیه ناپذیر بودن حکم به فروش و سپس تقسیم ثمن آن بین وراث داده می شود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

به همه می رسد حبوه فقط شمشیر و انگشتر است که به پسر بزرگتر می رسد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در قانون در خصوص اسلحه شکاری میت بیان نشده است.
با توجه به این که اسحله مذکور زیر نظراداره اسلحه ومهمات ارتش قابل فروش است، متعلق به همه ورثه و جز ماترک متوفی می باشد .
لذا مشمول ماده 915 قانون مدنی نیست.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
جز ترکه محسوب میشه و به همه وراث میرسه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به هیچ نمی‌رسد و باید تحویل سازمان های مربوطه برسد مجوز سلاح به نام شخص صادر میشود و اگر هرکس از آن استفاده کنده حتی با وجود مجوز قبلی مثل این است که اصلا مجوز ندارد و مجرم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای همه وراث است و آنچه در قانون و فقه آمده شمشیر است نه سلاح دیگر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اختصاص به پسر بزرگتر ندارد. مانند سایر اموال تقسیم میشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در مواردی که فردی پس از فوت دارای تفنگ شکاری با جواز قانونی است، تفنگ به وراث او منتقل می‌شود. این به معنای آن است که تفنگ به همه ورثه پدر (پسر بزرگ و سایر فرزندان) تقسیم می‌شود و هرکدام به نسبت وراثت خود، حق استفاده از آن را دارند.

بنابراین، در مواردی که پدر شما فوت کرده و تفنگ شکاری با جواز قانونی داشته باشد، تفنگ به تمام وراث او (شامل پسر بزرگ و سایر فرزندان) تقسیم می‌شود و هر کدام برای استفاده از آن حق دارند.