مشاوره حقوقی رایگان - کاری

سلام من در یک شرکت تولید روی 19 سال کارکردم اخراج شدم به شرکت دیگری بروم بعد چند سال بازنشست میشوم با سختی و زیان اور

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانید بازنشسته شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانید بازنشسته شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به صورت خیلی کلی و با ابهام مطرح شده است . به همین دلیل لازم است که سوال خود را به طور دقیق و شفاف با رعایت قواعد نگارشی بیان کنید تا پاسخ مناسب حقوقی و در خور دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مشاغل سخت و زیان اور اداره کار باشد بعد از 20 سال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است حضوری از اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مرد می‌تواند با این ساک سابقه‌ی بیمه که به صورت متوالی پرداخت شده است یا اگر به صورت متوالی نبوده با 25 سال در کارهای سخت بازنشسته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیست سابقه بیمه سختی کار داشته باشید می توانید بازنشسته شوید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورای که ان شرکت نیز مشمول سختی کار باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر شرایط سنی مشاغل سخت و زیان آور را 25 سال لحاظ کنیم پس از شش سال میتوان بازنشسته شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کمیته تشخیص مشاغل سخت اداره کار پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام 20سال سابقه بیمه متوالی یا25سال بیمه متناوب درکارهای سخت وزیان آور