مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام ایا وقتی همه برادرهاوخواهرها به تفاهم رسیدن ومبایعه نامه بین خودشان نوشتن و امضا و انگشت کردن بعد چند وقت میتواند کسی شاکی شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر همه وراث امضاکنند نمیتوانند ادعای مخالف آن داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد معتبر است و کسی نمی تواند بعداً مدعی حقی باشد.
ولی اگر تقسیم به اشتباه باشد در این صورت تقسیم نامه قابل ابطال است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر تقسیم عادی وجود دارد و عادی باشد بله چنین چیزی امکان پذیر است و می‌تواند ادعا کند که امضا یا اثر انگشت وی نیست و یا به زور امضا شده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تحت شرایطی از جمله فریب و یا اشتباه در تقسیم، بله.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا نمی‌توانند زیرا اصل بر لزوم است

مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما مبهم است و شرایط را به طور کامل توصیف نکرده اید . فلذا لازم است که سوال خود را به طور شفاف بیان کنید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بطور رسمی تقسیم نامه انجام شده نمیتوانند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت قراردادها است مگر خلاف آن ثابت شود لذا تحت شرایطی می تواند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه انحصار وراثت نموده و همه وراث مشخص شوند و اقدام به تنظیم مبایعه نامه نمایند امکان ادعای بعدی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به اشتباه صورت گرفته باشد بلافاصله

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کلیه قراردادهای فی مابین افراد که مطابق قانون تنظیم شده باشد، معتبر است .

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اگرتمام اقدامات بدرستی صورت گرفته باشد اصولاً خیر در غیر اینصورت هرزمان قابل اعتراض است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه تقسیم به اشتباه صورت گرفته باشد بله