مشاوره حقوقی رایگان - استخدام‌های دروغین شرکت‌ ها

چرا هیچ طرحی برای شرکت‌هایی که با نام دوبله و صدا کار می‌کنند نیست؟ اول به دروغ تست صدا می‌گیرند و متقاضیان که عموما علاقه‌مندان هستند و بیشتر نوجوان را تشویق و ترغیب می‌کنند و بعد با استودیویی که یا متعلق به خودشان یا دیگریست همکاری و افراد را با هر نوع صدایی مجبور به رفتن به این استودیو و پرداخت هزینه برای تست گرفتن می‌کنند و پولی به جیب و در نهایت هیچکسی را هم استخدام یا معرفی به صدا وسیما و شرکت‌های دوبله نمی‌کنند و عینا و دقیقا وابسته به صدا سیمای استان‌ها هستند. یعنی یک دزدی بزرگ از مردم با پشتوانه‌ی صدا و سیمای استان‌ها و فقط وابستگان خودشون در سازمان هستند. اینجا اصفهانست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به خاطر دریافت هزینه ها می توانید شکایت کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
موضوع قابل تامل است. تحت عنوان کلاهبرداری محتمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شرایطی که شما شرح داده اید جای بسی تاسف است . ولی در هر حال شما در صورت مطالبه وجه بایستی از سازمان بالا دستی مانند سازمان صدا و سیما پیگیری بفرمائید تا بساط این کلاهبرداری ها بر چیده شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از ان ها شکایت کنید اگر ارکان جرم کلاهبرداری محیا باشد قابل پیگیری قضایی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید اقدام به طرح دعوای علیه آنها نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق سازمان صنعت و معدن و تجارت پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

افراد خودشان باید آگاهی داشته باشند و نروند