مشاوره حقوقی رایگان - پس از نقل و انتقال سند متوجه شدم خودرو ایراد دارم آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم؟

با سلام
خودرویی رو چند روز پیش خریدم از آگهی ... که فروشنده در اگهی قید کرده بود کیلومتر کارکرد واقعی است و اینکه ماشین سالم است اما پس از نقل و انتقال سند و یکی دو روز استفاده متوجه شدم خودرو روغن سوزی دارد و کیلومتر دستکاری شده.
ضمنا موتور رو تعمیر کردم و فاکتور تعمیرگاه و داغی قطعه موجود است.
حالا سوال دارم آیا میشود معامله را فسخ کرد یا ضرر و زیان خودرو را بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به این دارد که حق فسخ ساقط شده یا نه

یک وکیل

سلام به استناد خیار عیب تقاضای فسخ نمایید