مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

آیا در تصادف اگر فک شخصی دو جا شکستگی پیدا کند به خرد شکستگی دیه تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ در هر حال هر صدمه ای که به فرد وارد می شود می تواند دیه آن را دریافت کند . حال شاید قانون گذار در مورد خاصی دیه پیش بینی نکرده است ولی توسط پزشکی قانونی و سایر عوامل ، ارش به آن تعلق خواهد گرفت .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نظر پزشکی قانونی زر ان مساعد باشد دیه یا ارش تعلق میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نظر پزشکی قانونی دراین مورد مهم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تعیین دیه و درصد دقیق آن با پزشکی قانونی است اما شکستگی از دو جا با خرد شدگی تفاوت دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکستگی از دو جا با خرد شدگی تفاوت دارد.نظر پزشکی قانونی دراین مورد مهم است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

طبق نظریه پزشک قانونی اجرای احکام محاسبه می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دیه طبق نظریه پزشکی قانونی قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی باید دیه ایشان پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتیکه دیه مقدر داشته باشد آن و در غیر اینصورت ارش تعلق میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک نظر پزشکی قانونی می باشد شکستگی و خرد شدگی دو اجر مجزاست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله اما میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله هرگونه جر احت ، شکستگی و اسیبی دیه یا ارش دارد.