مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

با سلام و عرض ادب، بنده یک منزل کارگاهی را از یک پیرزن اجاره کردم برای کار برای منزل ایشان دوعدد کولر به مبلغ یک میلیون و هفتصد تومان خریداری کردم و ایشان بعد از قبول پرداخت وجه این کولر بعد از یه مدت از پرداخت این مبلغ خودداری کرد، یک روز ایشون کارت بانکیشون را بمن دادن و گفتن برو اب و برق و گاز را تسویه کن بعد از مراجعه به بانک برای برداشت پول قبوض بهشون گفتم میشه من پول کولرا برداشت کنم گفتن نه ولی من چون بدهکار بودم گفتم اگر موجودی داشت پول کولرم برمیدارم و بعد بهش میگم چونکه سقف انتقال ایشون پر بود و نمیتونستم انتقال وجه بدم پول کولرا رمز دوم گرفتم و شب همون روز با برنامه آپ انتقال دادم به حساب نامزدم چون با حساب اون کار میکردم، ایشون فردای اون روز متوجه شدن و پس از مراجعه به دادسرا و پلیس فتا بعنوان کلاهبرداری شکایت کردن ما متوجه شدیم و سعی کردیم ایشون را راضی کنیم ایشون گفتن من یک میلیون تمبر باطل کردم و گوشیمو گم کردم ما وفتیم همه خسارات را میدیم، خلاصه ما دومیلیون به حساب ایشون زدیم یعنی 300تومان هم بیشتر از پول برداشت شده و یک چک 5میلیونی بدون تاریخ ضمانت پرداخت خسارت به ایشون دادیم و یک گوشی به ارزش 1ونیم بهش دادم و فردای ان روز بردیمش پلیس فتا که رضایت بده،. ایشون رضایت داد و من و نامزدم هم اظهارات را نوشتیم که فی نفسه این کار من کلاهبرداری نبوده و ... بعد از گذشت چندروز از آگاهی تماس گرفتن و گفتن بیا اینجا، رفتم و یک ابلاغیه دادن بمن و گفتن قاضی دادسرا تو را خواسته، رفتم دادسرا و دادیار بهم گفت باید وثیقه بیاری گفتم اقای دادیار ایشون رضایت داده و حتی منع تعقیب منا خواسته ولی با بی احترامی گفتن حرف مفت نزن ما وثیقه را جور کردیم و دادیم. رفتم آگاهی پرسیدم گفتم این خانم چقدر خسارتش بوده گفتن 10هزار تومن فقط تمبر باطل کرده.... ما که غافل ازین جریان بودیم رفتیم سراغش و گفت من نمیدونم باید 5میلیون بدین و الا رضایتمو پس میگیرم تو همین حین کش مکش بودیم که برام ابلاغ اومد اونم از شعبه کیفری دادگاه تجارت و امور بازرگانی برا موضوع رسیدگی مبنی بر شکایت اون خانم از من بعنوان کلاهبرداری رایانه ای... حال دوسوال داشتم، اول اینکه چرا با وجود رضایت و گذاشتن وثیقه پرونده رفته دادگاه کیفری و مجدد منو خواستن؟؟؟ و سوال دوم اینکه ایشون میتونه رضایتشو پس بگیره؟؟؟ و اینکه من میتونم به جرم اخاذی از ایشون شکایت کنم که میخواد 5میلیون بگیره؟؟؟؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در کلاهبرداری اگر جرم ثابت شود رضایت سبب میشود حبس به یک سال محدود شود اما کمتر از ان نمیشود بنابراین بهتر است حتما وکیل بگیرید مبلغ مهم نیست حداقل یک سال زندان دارد
2-- ایشان بعد از رضایت نمیتواند ان را پس بگیرد
3=- این حرف او اخاذی محسوب نمیشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
رفتن پرونده به دادگاه و پیگیری دادسرا پس از رضایت او بدلیل جنبه عمومی جرم است