مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 4 ساله که ازدواج کردم و یک دختر 2 ساله دارم همسرم سر کار نمیره پدرم خونه داده من زندگی میکنم من از خانواده خودم خرجی میگیرم چند وقتی هست که فهمیدم شیشه مصرف میکنه کتکم میزنه حتی یک بار داشت خفم میکرد که همسایه ها به پلیس زنگ زدن آیا من میتونم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با این وضعیت با دادخواست طلاق شما اصولا موافقت میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایطی که توصیف کردید ، یعنی عدم پرداخت نفقع از سوی زوج ، اعتیاد زیان آور به مواد شیشه ، و ضرب و شتم ، موجبات عسر و حرج را فراهم آورده است فلذا می توانید که دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مانع از ورود زوج به منزل شوید و دادخواست بدهید و نفقه خود و فرزند مشترک را مطالبه کنید.
بعد از مدتی اگر نفقه شما را پرداخت نکرد می توانید به جهت اینکه نفقه شما را پرداخت نمی کند طلاق بگیرید
یا اینکه اگر برای اعتیاد به مصرف شیشه مدارکی دارید به دلیل اعتیاد زوج دادخواست طلاق بدهید.