مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای گرفتن افت قیمت

با سلام و خسته نباشید.
یه خانم با ماشین شوهرشون با ماشین من برخورد داشتن و قسمت سمت راست ماشین کامل رنگ شد
رفتم شورای حل اختلاف و کارشناس معرفی کردن و رفتم کارشناس برام 6 میلیونو 500 زد
نوبت دادگاه که شد خانم اعتراض زد و دوباره رفتم کارشناسی کردم ماشینو و الان 7 میلیون زد برام. میخوام بدونم الان چی میشه؟ نمیشه که هر دفعه بخواد اعتراض بزنه و عقب بندازه پرونده رو.
من پول کاملو میخوام و میخوام ماشینمو بفروشم یه ماشین دیگه بخرم ولی خانم میگه من ندارم. الان قاضی قسطیش میکنه؟؟ اگه من نخوام قسطی بشه باید چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درصورتیکه دادگاه اعسار او را بپذیره و قسطیش کنه طبیعتا شما نمیتونید کاری بکنید و البته اگر بتونید که دارایی از او معرفی کنید و خلاف اعسار او را اثبات نمایید شاید بتوانید از اموالش طلبتون رو بگیرید