مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب

سلام خسته نباشین. ببخشید بنده از همسرم به جرم خیانت در امانت و پدرزنم به جرم سد راه بنده و دعوا و دزدیدن کیف پولم و شکستن عینک و گوشیم شکایت داشتم. پس از دوسه جلسه رفت و آمد به دادسرا به درخواست قاضی به شکایاتم رضایت دادم. ضمنا آنها هم به مهریه شکایت کرده بودند. قاضی به من گفت تو به آنها رضایت بده انها هم به مهریه رضایت میدن برگردین سرزندگیتون. اونجا هردو قبول کردیم ولی پس از رسیدن به خانه همسرم گفت ما به تو نقشه امدیم و رضایت نخواهیم داد و دوباره دعوامون شد. من که همون لحظه برگشتم دادسرا که رضایتم رو برگردونم خانمم زنگ زده خانوادش اومدن هم وسایل منزلمو دزدیدن هم همسرم رو بردن. حالا چطور میتونم دوباره اون شکایاتم رو برگردونم؟
خواهش میکنم کمکم کنین بخدا وضع مالیم خوب نیس واس همین نتونستم وکیل بگیرم. کاری از دستم برنمیاد بخاطر کمکتون بکنم ولی مادرم همیشه سر نمازش دعاتون میکنه.
ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

عدول از رضایت ممکن نیست