مشاوره حقوقی رایگان - عقد دائم در عده

سلام خسته نباشید
منو همسرم سال 95عقد کردیم و پنج ماه بعد به صورت توافقی و طی طلاق خلع از هم جدا شدیم ولی همون روز بعد طلاق شوهرم پشیمون شد و اصرار کرد که دوباره بهم برگردیم و منم قبول کردم که بهم رجوع کنیم و بعد یک ماه یعنی زمانی که دو ماه از عده من باقی مونده بود گفت باید دوباره عقد کنیم با عقد نامه جدید و ما عقد کردیم
الان بعد شش سال دوباره قصد جدایی دارم ولی وقتی به دادگاه مراجعه کردم گفتن که عقد دوم صحیح نیست چون دوماه از عده باقی مونده بوده و باید سند نکاحیه دوم باطل بشه و واقعه رجوع ثبت بشه
میخواستم نظر شمارو بدونم و بعد اقدام قانونی کنم ایا عقد دوم صحیح نیست؟

پاسخ ها :

عقد دائم در عده رجوع در عده عده