مشاوره حقوقی رایگان - وكالت نامه

با سلام. اگر به شخصی وكالت كاری داده شود و در آن ذكر شده باشد با حق انتخاب وكيل دادگستری و مصالحه و سازش آيا با اين نوع وكالت می توان صلح نامه تنظيم كرد يا به وكالت ديگری برای صلح نامه نياز است؟ با تشكر از كارشناسان محترم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

منظور از صلح نامه ، صلح در مقام دعاوی هست که با رعایت غبطه و مصلحت موکل دعاوی ایشان به صلح ختم بشود و منظور در مقام معامله و انتقال اموال موکل نیست

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل را رائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم