مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

سلام خسته نباشید پریشب دوچرخه من داخل پارگینگ دزدیده شده دوربین های ساختمون و که چک کردیم فهمیدیم پسر همسایه در ورودی باز میزاره و با تلفن هم صحبت میکنه انگار که به آقای دزد آمار میده پنج دقیقه بعد هم یک نفر در هل میده و میدونه که در بازه وارد ساختمون میشه و دوچرخه رو میدزده به مادرش هم فیلم و که نشون دادم فهمید دزده دوست پسرشه اگر شکایت کنم میتونم ثابت کنم که کار پسر همسایه بوده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید شکایت نمایید لیکن می بایست اثبات نمایید پسر همسایه معاون مجرم می باشد ، تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
می توانید شکایت کنید و فیلم را ارائه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادر همسایه تان حرف های شما را تایید کند شاید سرقت به اثبات برسد یا فیلم دوربین مداربسته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
لکن
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و