مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام یه افغانی با میله به صورت مادرم زده در محل کارش و فرار کرده ماهم شکایت کردیم و محکوم شده من و پدرم بعد از این اتفاق به محل حادثه رفتیم و چند فحش دادیم البته فحش ناموسی نبود الان افغانی دو تا شاهد برده دادگاه از من و پدرم شکایت کرده که فحش ناموسی دادیم و تهدیدش کردیم میخواستم بدونم حکم دادگاه چی میشه ؟ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تشخیص دهند که مرتکب جرم شده اید محکوم به حبس و جزای نقدی یا شلاق میشوید

پرسشگر :

ایا جزای نقدی و شلاق این جرم قابل خریدن هست؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات توهین شلاق یاجزای نقدی است که معمولا به جزای نقدی محکوم میکنند