مشاوره حقوقی رایگان - محکوم کردن تریدر به پرداخت ضرر در دادگاه

با احترام
متاسفانه یک دوستی به بنده 50 میلیون تومان سرمایه آن هم بدون واریز به حساب خودم در بازار های مالی خارجی (فارکس و ارزدیجیتال) قرارداد تا به عنوان تریدر برای انان فعالیت کنم . به عنوان فقط حسن نیت به انها 100 تومان سفته دادم فقط امضا شده . بدون پر کردن هیچ فیلدی از سفته ها .
حسابشان کامل ضرر و صفر شد اکنون از من شکایت و محکوم به پرداخت پول کامل سفته ها کرده اند . طبق مستندات موجود بازارهایی که مجوز بانک مرکزی ندارن فاقد صلاحیت جرم هستش . ایا میتوانم دفاعیه ای داشته باشم که من تبرئه شوم .

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر در راستای اثبات ادعای خود دلایل داشته باشید و امضا سفته حمل بر تضمین شما نشود
والا محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
همانطور که قبلاً پاسخ داده شد دادگاه به این دفاعیات معمولاً توجه نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد
موضوع شکایت آنان فقط مطالبه سفته است یا کلاهبرداری؟
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....