مشاوره حقوقی رایگان - جلب فرد فراری

سلام
من حکم جلب فردی رو به دلیل طلب مالی از دادگاه محترم گرفتم ولی آن شخ محل کار و زندگی خود را تغ راهنمایی بفرمایید که چگونه میتونم فرد مورد نظر را جلب و به پولم برسم ییر داده و متواری شده است و من از محل کار و زندگی جدید او بی اطلاع هستم
لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه می توانم فرد مورد نظر رو جلب منم و به طلبم برسم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
درخواست مسدودی کد ملی ایشان را بکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده های حقوقی برای جلب محکوم علیه معمولاً دادگاه اقدام خاصی انجام نمی دهد و محکوم له باید نامبرده را پیدا کند.
شما می توانید درخواست ممنوع الخروجی و ممنوع الخدماتی محکوم علیه را بدهید تا بلکه ممکن است مجبور به پرداخت محکوم به بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد
شما جلب سیار اخذ نمایید و چاره جز جستجو نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید محکوم علیه را پیدا نماید
و میتوانید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی ایشان را نمایید