مشاوره حقوقی رایگان - بکارت حلقوی

با سلام
من 1 ماه پیش رابطه داشتم با دوست پسرم الان دارم عقد میکنم و دوماه دیگه عروسی آیا مشخص میشه که من 1 ماه پیش رابطه داشتم نوع بکارتم هم حلقوی هستش .مثلا اگه امروز رابطه داشته باشم آیا رابطه های قبلی هم قابل تشخیص است

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
پزشکی قانونی صرفاً میزنن مدخوله
اگه اخیرا مدخوله شده باشید که می‌نویسه اخیرا ازاله بکارت شده
در غیر این صورت میزنه مدخوله به کرات

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط پزشک متخصص یا پزشکی قانونی تا حدودی قابل تشخیص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان عروسی بعد از رابطه اگر شوهرت شک کرد می توانید به همراه همسرتون به پزشک زنان مراجعه کنید و اگر پزشک تایید کند که پرده شما حلقوی است و در زمان اولین رابطه خونریزی ندارد همسرتون قانع می شود و مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید اگر بلافاصله بعد از رابطه مراجعه کنید اگر پزشک متخصص باشد قطعاً تشخیص می دهد که بکارت شما از قبل از بین رفته است.
موضوع دیگر اینکه دختری که بکارت ندارد، اگر به دروغ ادعای بکارت کند موضوع مصداق بارز فریب در نکاح است و اگر مرد متوجه شود می تواند با عنوان فریب در نکاح شکایت کیفری مطرح کند و از طرفی مرد می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد که در این صورت مهریه نیز تعلق نمی گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله در معاینات تخصصی مشخص میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دوشیزه بودن یا نبودن و یا رابطه داشتن یا نداشتن قابل تشخیص است و نه رابطه های قبلی و زمان آن