مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

هنگامی که قصد پارک کردن در حالت دنده عقب در کنار خیابان را داشتم ، خانم مسنی به حالت عصبانیت و اضطراب به شیشه زد و گفت که با من برخورد کرده ای (ظاهرا از پشت سر به ایشان برخورد یا تماس داشته ام) (خودم متوجه تصادف نشدم). البته ایشان به ظاهر مصدوم نشده بودندولی گلایه از درد کمر و پا داشت . از ایشان خواستم که با اورژانس تماس بگیرم و یا به بیمارستان ببرمشون که فقط خواستند به منزل برسونمشون. بعد رسوندن شماره موبایلم را هم دادم و گفتند خودمون تماس می گیریم . الان بعد دو روز تماس گرفته اند و مشخصات من ، محل زندگی و ... را جویا می شوند و خواسته ایشان را نمی دانم .
چه باید بکنم ؟ آیا به پاسگاه مراجعه کنم و یا منتظر اقدام قانونی از طرف ایشان باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
در صورت اقامه شکایت به شما ابلاغ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر اقدامات ایشان باشید اگر ادعایی دارد باید نامه پزشکی قانونی بگیرد و شکایت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر موردی با‌شد ابلاغ خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر با توجه به عدم شکایت ایشان اقدامی متصور نیست، بهتر این بود همان موقع با پلیس 110 تماس حاصل می نمودید ، اگر آسیبی دیده باشد نظر پزشکی قانونی ملاک عمل است .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شکایتی از شما شود ابلاغ میشود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
منتظر ابلاغ از طرف دادگاه بخونید
چون اگه ایشان شکایت کنه اول معرفی میکنند پزشکی قانونی
اگه پزشکی قانونی تشخیص مربوط به حادثه و تاریخ روز حادثه شما هست بعد از طی مراحل از بیمه استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ثنا اگر ندارید ثبت نام و منتظر اقدام احتمالی ایشان باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود که مشخصات محل سکونت خود را اعلان نفرمائید . و هر اقدام قضایی که قصد دارند انجام دهند ، صبر کنید تا به انجام برسانند و شما از خود در محکمه از خود به دفاع بپردازید. بنابراین بهتر است از طرق قانونی این مشکل به سرانجام برسد .