مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

آیا وقتی که پرونده من به اتمام رسید و همسایه من نتونه ثابت بکنه که من خیانت در امانت کردم می توانم از دست ایشون بابته ادعای حیثیت شکایت بکنم یا نه . اگر بتونم شکایت بکنم باید برم دنباله شاهد؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی می توانید به جرم افترا ایشان را محکوم نمایید جهت اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله
در صورت صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت ، شما میتوانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
ولی شما باید سؤ نیت ایشان را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سوءنیت شکایت کرده باشد امکانپذیر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما